Anasayfa
29 Mart 2024, Cuma
English (UK)

Yön.Krl.Bşk.Mustafa Kemal Sözen'in Ramazan Bayramı Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Mübarek Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bayram günleri, sevince, umuda ve kardeşliğe dair duygularımızı büyüten, inancımızın en özel günlerindendir. Bayramlar dayanışma ve kucaklaşma ile anlam kazanır. Saygı, sevgi, merhamet, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan değerler, İslam dininin de temelini oluşturur diyen Sözen, insanların barıştığı kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bayramlar bir ve beraber olmanın adıdır dedi.

 

Bu çerçevede; milli ve dini duygularımızın, inançlarımızın, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği bayramlarımızın bugün her günkünden daha çok ihtiyacımız olan, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olmasını diliyorum diyen Sözen, bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Türk İş dünyası adına Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa ve ülkemize huzur, mutluluk, sağlık ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.