Anasayfa
23 Nisan 2024, Salı
English (UK)

Yön.Krl.Bşk.Mustafa Kemal Sözen'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Sözen’in mesajı şöyle:

 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 97. Yıl dönümünü büyük bir coşkuyla idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının teminatı çocuklardır. Bizlere emanet edilen ulusal egemenlik, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan'ı Yüce Türk Milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk'e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor ve Türk iş dünyası adına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Milletimize kutlu olmasını diliyorum. ”dedi.