24 Nisan 2024, Çarşamba

Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen'in Yeni Yıl Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Üzüntüleriyle, acılarıyla ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Sözen; "Öncelikle 2017 yılının ilçemize, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesini temenni ediyorum.Elbette 2016 yılı içerisinde üzüntülü günler de yaşadık ama ülke olarak istikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı hiç kaybetmedik.Fert ve millet olarak 2017 yılından beklentimiz, kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek ülkemizi dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmektir.Gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda emin adımlarla ilerlemek ortak hedefimizdir” dedi.

Türkiye'nin büyük hedefleri olduğuna vurgu yapan Sözen "İş dünyası olarak, ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş ve aş imkânı yaratabilmek için koşmak istiyoruz.2017 sevinçlerin, güzelliklerin ve büyüyen Türkiye’nin yılı olsun diyen Başkan Sözen, bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının üyelerimize, ülkemize, tüm insanlığa huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyorum dedi.”