29 Mart 2024, Cuma

YÖN.KRL.BŞK MUSTAFA KEMAL SÖZEN'İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk Mustafa Kemal Sözen Mevlid kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sözen “Kandiller, Müslümanlar için ulvi ve bir o kadar da müstesna zaman dilimlerinden biridir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşriflerini kutladığımız Mevlit Kandili de bu özel günlerden biridir.” dedi.

Başkan Sözen mesajını şu sözlerle sürdürdü:

"Tüm insanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen yaşantısıyla ve ahlakıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan peygamber efendimizin dünyayı onurlandırdığı bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid kandilinin ülkemize,üyelerimize,Türk iş dünyasına ve İslam alemine birlik beraberlik ve huzur getirmesini Allahtan niyaz ediyorum"dedi.