Anasayfa
26 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

Yön.Krl.Bşk Mustafa Kemal Sözen; "Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda;

Büyük kurtuluş mücadelemizin başlatıcısı ve önderi, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Onun önderliğindeki aziz milletimiz dünyada emsali olmayan bir başarı öyküsüne imza atmıştır. Atatürk’ün giriştiği derin ve geniş inkılaplar ile milletimizin kendisine olan güveni tüm dünyada hayranlık uyandırmıştır.

Büyük özlemle anılan Atatürk’e bütün dünyanın hayranlık duyduğunu belirten Sözen, “Çok büyük mücadeleler ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti için onun çizdiği yol, gösterdiği hedef; çağdaş medeniyet yarışının zirvesidir. Ekonomimizin güçlenmesidir. Büyük Atatürk ‘Tek bir şeye ihtiyacımız var o da çalışmak. Refah ve saadet ancak çalışkan insanların hakkıdır ’ diyerek bizlere esasında başarının asıl reçetesini de yazmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.” dedi.