Anasayfa
29 Mart 2024, Cuma
English (UK)

Yön.Krl.Bşk Mustafa Kemal Sözen; Berat kandilinin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Sözen, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında Berat kandilinin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. Berat Kandil’inin insanların gönül dünyasına ışık tutarak günahlardan arınmasına vesile olduğunu belirten Başkan Sözen, kandillerin Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Kandillerin af dilenmenin yanı sıra, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, yıkılan gönülleri ve kırılan kalpleri onarmak için büyük bir fırsat olduğunu hatırlatan Başkan Sözen, Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran, Ramazan Ayı’nın bir bakıma müjdeleyicisi olarak da ele alınan Berat kandiline bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Berat Kandili gibi bu özel gün ve gecelerde toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalı, bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, Türk iş dünyasının ve tüm hemşerilerimizin Berat Kandilini tebrik eder, bütün insanlığın ve İslam Âlemi’nin kardeşlik, barış ve huzur içinde olmasını diliyorum. “dedi.