26 Nisan 2024, Cuma

Yön.Krl.Bşk. Mustafa K. Sözen'in Kurban Bayramı Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen kurban bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda;

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. Bu vesileyle Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi huzur birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Türk iş dünyasının, camiamızın ve üyelerimizin Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.