Anasayfa
19 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kemal Sözen'in 15 Temmuz Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, 5 yıl önce yaşanan ve milletin özgür iradesini hedef alan, FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminde, Türk Milletinin tam anlamıyla bir demokrasi sınavı verdiğini ve bu zorlu sınavdan yüzünün akıyla çıktığını söyledi.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tarih boyunca bulunduğu coğrafyada var olmak için büyük bedeller ödeyen Türk Milletinin; her karış toprağı şehitlerin kanıyla sulanmış vatan topraklarını, milletin iradesi dışında hiçbir güce teslim etmediğini dile getiren Başkan Sözen şunları söyledi;

Milletimiz, demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına kutsal bildiği değerlerini savundu. 15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğini, milletimizin kardeşliğini hedef alan ihanet odakları şimdiye kadar bir karış toprağını düşmana terk etmeyen milletimizin, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla vatanını, toprağını ve değerlerini canı, kanı pahasına koruyup, kollayacağını bir kez daha gördü.

Bu sebeple Demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ediyor, Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.