8 Eylül 2024, Pazar

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kemal Sözen İstişare Toplantısına Katıldı.

Karapınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Mevzuat Komisyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Sözen , TOBB çatısı altındaki 365 Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen İstişare Toplantısı'nda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsanın başkanlarıyla bir araya geldi. TOBB İkiz  Kuleler’de, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına Karapınar  TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Mevzuat Komisyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Sözen katılım sağladı. Toplantıda, Oda ve Borsa Başkanları, Bakanlığın sorumluluk alanına giren sıkıntıları ve önerilerini Bakan Ali Yerlikaya ile paylaştı.