19 Nisan 2024, Cuma

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; Ülkemizin,çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar sağlayan tüm emekçi çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutluyorum.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sözen mesajında; "İşçi ve işveren birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsurdur.Ülkemizin, dünya arenasında kendisine seçtiği büyük hedeflere ulaşması, milli gelirini artırması ve daha müreffeh daha güzel günler görmesinin yolu işçisi, emekçisi ve girişimci ruhuyla birlik ve beraberlikten geçer.Çalışanlarımızın hakları ve emekleri, üzerinde titizlikle durduğumuz ve her zaman saygı göstermek zorunda olduğumuz değerlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası adına alın terleriyle ülkemizin,çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar sağlayan tüm emekçi çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutluyorum."dedi.