Anasayfa
19 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KEMAL SÖZEN; TBMM’NİN VE ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 101.YILINI KUTLAMANIN BÜYÜK GURURUNU YAŞIYORUZ.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

23 Nisan'ın büyük bir gurur ve sevinçle kutlandığını belirten Sözen, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının, sadece kurtuluş mücadelesinin değil, mücadelenin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ve çağdaş uygarlık yolculuğunun da en önemli kilometre taşlarından olduğunu bildirdi.

"23 Nisan, milletin kararı üzerinde başka bir güç olmadığının en güzel ifadesidir. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli ve manevi mirasına sahip çıkacağız. Bugün tarihimizdeki bu güzel günün yıl dönümünü, daha da derinlemesine anlamlandırarak ve değerini her geçen gün daha iyi kavrayarak kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan'ı Yüce Türk Milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk'e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor ve Türk iş dünyası adına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Milletimize kutlu olmasını diliyorum. ”dedi.