Anasayfa
28 Mart 2024, Perşembe
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; Milletimizin istikbalini emanet ettiğimiz gençlerimize emek veren sevgili öğretmenlerimize, verdikleri emek ve değer için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Milletimizin istikbalini emanet ettiğimiz gençlerimize emek veren sevgili öğretmenlerimize, verdikleri emek ve değer için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Öğretmenler, milletin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadır.Hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir.

Öğretmenlerimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yeni neslin kendi eserleri olacağının’ idrakindedirler. Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar. Ülkemizin bugünlere ulaşmasında ve bizlerin yetişmesinde en kıymetli emeği veren öğretmenlerimize minnet borçluyuz.
 

Bu duygular içerisinde başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler” gününü tebrik eder, başarılı ve huzur dolu meslek hayatı temenni ederim.