19 Nisan 2024, Cuma

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; Mevlid Kandil’inin tüm Müslümanlara ve insanlık âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk Mustafa Kemal Sözen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sözen Rahmet Elçisi, Son Peygamber Hz. Muhammed’in (S.A.V.) güzel ahlakın tamamlayıcısı ve insanlara bir müjde olarak yeryüzüne geldiğini belirterek, “Yüce Peygamberimizin doğumunu ifade eden Mevlid Kandil’inin tüm Müslümanlara ve insanlık âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Sözen mesajını şu sözlerle sürdürdü:

"Tüm insanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen yaşantısıyla ve ahlakıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan peygamber efendimizin dünyayı onurlandırdığı bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid kandilinin ülkemize, üyelerimize, Türk iş dünyasına ve İslam âlemine birlik beraberlik ve huzur getirmesini Allahtan niyaz ediyorum “dedi.