Anasayfa
3 Mayıs 2024, Cuma
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; ‘’Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, ve huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olması dileğinde bulundu’’.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; ‘’Geleceği oluşturacak her yeni  günün bir öncekinden daha güzel, insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk ve huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olması dileğinde bulundu’’.

 

Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada  ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilçemiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik.  2024 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, güzel ilçemizi özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Yeni yıl, hayatın size sunduğu yeni bir başlangıç ve taze bir sayfa demektir. 2024, sizin için yeni fırsatların, yeni başarıların ve yeni deneyimlerin kapılarını aralasın. Sağlıkla dolu, sevgiyle geçen bir yıla vesile olmasını diliyorum dedi.