Anasayfa
25 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; " Bayramlar, dayanışma ve kardeşlik duygularını büyütmek için bir vesiledir.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, "Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır."dedi.
Sözen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın ön plana çıktığı çok özel günler olduğunu ifade etti.
Türk iş dünyası adına, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladığını belirten Sözen, şunları kaydetti:


"Dayanışma ve kardeşlik duygularını büyütmek için vesile olan bayramlar, iyiliklerin kötülüğü, barışın savaşı, doğrunun yanlışı, sevginin nefreti yeneceğine olan inancın kutlamasıdır. 'İnsanların en hayırlısı, insana faydalı olandır' anlayışını şiar edinmiş bir toplumun mensupları olarak, yardımlaşma ve dayanışmanın getirdiği güzelliğin ve güç birliğinin daima farkında olmak zorundayız. Toplumları güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan bağlarının sağlamlığıdır. Bu bağları sağlam kılan da şüphesiz insanların birbirine karşı hoşgörü içerisinde olması, kederde ve sevinçte paylaşımcı olması, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır."

Bu vesile ile sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı’nın,  tüm insanlığa, ülkemize, ilçemize ve üyelerimize, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyor, sevgi ve muhabbet dolu nice bayramlar diliyorum. ” dedi.