Anasayfa
20 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; "23 Nisan bütün dünya çocuklarını kardeşçe kaynaştıran,daha güzel savaşsız bir gelecek için atılan en güzel tohumdur."

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sözen’in mesajı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 98. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Zorlu Kurtuluş Savaşı döneminden bugünlere, milletimizin iradesiyle çok büyük yollar kat ettik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu güzel ve anlamlı günün asıl coşkusunu da gelecekte ona sahip çıkacak olan çocuklarımıza bırakmıştır. Bu, bütün dünya çocuklarını kardeşçe kaynaştıran; daha güzel, savaşsız bir gelecek için atılan en güzel tohumdur.

Bu duygu ve düşüncelerle yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan'ı Yüce Türk Milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk'e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor ve Türk iş dünyası adına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Milletimize kutlu olmasını diliyorum. ”dedi.