18 Nisan 2024, Perşembe

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; "2022 Yılı'nın Ülkemize ve Tüm Dünyaya Başta Sağlık,Sevgi,Barış ve Refah Getirmesi Dileğinde Bulundu".

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Sözen mesajında "2022’in Ülkemize ve tüm dünyaya başta sağlık,sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.”

Takvim yılının bitiş ve başlangıç dönemlerinin, durum değerlendirmesinin yapıldığı, ortak hedeflerin gözden geçirildiği günler olduğuna dikkat çeken Sözen, şunları kaydetti: "Bugün, ülke olarak sadece yaşanmış bir yılı değil, geçmiş birkaç yılı birden değerlendirmeliyiz. Bundan çıkarılacak derslerle geleceğimize duyduğumuz güveni, ulusal birlik ve bütünlük duygusunu kaybetmeden, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlanmaya odaklanmalıyız."

Türkiye'nin büyük hedefleri olduğuna vurgu yapan Sözen "İş dünyası olarak, ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak istiyoruz.2022 sevinçlerin, güzelliklerin ve büyüyen Türkiye’nin yılı olsun diyen Başkan Sözen, bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının üyelerimize, aziz milletimize, tüm insanlığa huzur getirmesi, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyorum dedi.”