Anasayfa
29 Mart 2024, Cuma
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa K. Sözen " Bugün Büyük Önder Atatürk'ün Milletimize Armağan Ettiği Cumhuriyetimizin 98. Yılını Coşku, Mutluluk ve Umutla Kutluyoruz."

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; “Bugün, Büyük Önder Atatürk’ün milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 98. Yılını coşku, mutluluk ve umutla kutluyoruz.”

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, Büyük Atatürk'ün milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 98. Yılını coşku, mutluluk ve umutla kutluyoruz. Büyük kurtuluş mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, bu ülkenin yolunu çağdaş medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya ilan eden, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum diyen Sözen; Cumhuriyet, Türk milletinin her ferdinin büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Milletimizin canı pahasına, büyük fedakârlıklarla kurduğu cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta bizi aydınlık geleceğimize taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.