Anasayfa
25 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

"VİZYON 2023 KARAPINAR" PROJESİ TANITILDI

Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikteliğinde hazırlanan Vizyon 2023 Karapınar projesinin tanıtım toplantısı Karapınar Yeni Belediye Düğün salonunda davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Emirgazi Kaymakamı Sadettin Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

15 yazar ve kitaplarının öğrenci ve okuyucularla buluşacağı projede amaç toplumun tüm kesimlerine hitap etmek ve geleceğin yatırımı olan gençleri bilinçli birer birey yapabilmek. Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise “Yeni nesli ihmal etmememiz gerekiyor kendi görevlerimizin şuuruna vararak, çocuklarımıza küçük yaşlarda okumayı alışkanlık ve yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor. Sadece okumak yetmiyor, düşüncelerimizi yazıya dökmek gerekiyor aksi takdirde sadece edilgen bir toplum haline geliyoruz. Yani başkalarının yazdıklarını okur hale geliyoruz kendi değerlerimizi yazmamız gerekiyor. Okuyan, okuduğunu soran, sorgulayan nesiller yetiştirmemiz gerekiyor yarınları anlayabilmek okumaya bağlıdır ”dedi.

Toplantıda daha sonra yazar Erdal Demirkıran tarafından sunum yapılırken öğrencilere ve katılımcılara da kitap hediye edildi.