20 Nisan 2024, Cumartesi

Karapınar TSO'dan Torba Yasa'dan faydalanın çağrısı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Oda üyelerine Torba Yasa kapsamında sağlanan ödeme kolaylıklarından yararlanma çağrısında bulundu.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, vergi ve diğer borçlara yeniden yapılandırmayla ödeme kolaylığı getiren ve 11.09.2014 tarih ve 29116 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 6552 Sayılı ”İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” gereği gecikmiş aidat borcu bulunan üyelere ödeme kolaylığı sağladığını belirtti. Tüm üyelere bu fırsatı iyi değerlendirmesi çağrısında bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Sözen, “Gecikmiş aidat borcu bulunan üyelerimiz kanunun yürürlüğe girdiği 11.09.2014’ü izleyen ikinci ayın (Kasım) sonuna kadar Odamıza bir dilekçe ile başvurmaları halinde borçlarını yeniden yapılandırabilir” dedi. Mustafa Kemal Sözen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gecikmiş aidat borcu bulunan üyelerimizin, taksitlendirme ve indirim imkanlarından faydalanmaları için 01 Aralık 2014 tarihine kadar Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Kanun gereği 01 Aralık 2014 tarihinden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Üyelerimize önemle duyurulur” diye konuştu.