Anasayfa
20 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk Odamızı Ziyaret Etti

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, oda ve borsa temasları kapsamında Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Başkan Öztürk, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen görüşmede Karapınar’ın mevcut sosyoekonomik durumu, oda üyelerinin sıkıntıları, yaşanan finansal sıkıntılar, ülkemizin ekonomi politikaları ve ilerleyen dönemde gerçekleşecek olan TOBB faaliyetleri hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda açıklamalar yapan Öztürk;

 

 “Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir ailedir. Oda ve borsalarımızın birlik ve beraberliğe verdiği önem 15 Temmuz darbe girişiminin ardından daha da artmıştır. TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerde bulunarak, talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen ve yönetim kurulu üyeleri ise TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Odamıza verdikleri destekten dolayı TOBB Yönetimine teşekkür ettiler.