Anasayfa
19 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

Kurumlar Vergisinde Sıralamaya Giren Üyelerimize Plaketleri Taktim Edildi.

         Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Yarımoğlu 2016 yılındaki kazançlarından ötürü Kurumlar Vergisinde ilk 5’e giren üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek, kendilerine hazırlanan plaketleri takdim ettiler ve başarı temennisinde bulundular.

         Üyelerimizle hoş bir hava içerisinde geçen ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; ” Verginin adil ve dengeli dağılımının devletin sosyal amacı olduğunu belirterek, herkesin kamu yüküne katılması ve verginin adil dağılımı için herkesin duyarlı olması ve verginin önemini unutmaması gerektiğini vurguladı. Maliye politikasının en önemli aracının vergi olduğunu söyleyen Sözen, vergilerin düzenli ödenmesi sonucunda hem ülkemizin hem ilçemizin üretim ölçeğinin artacağını ve daha kurumsal bir yapıya kavuşulacağını kaydeden Sözen; Vergi yükümlülüklerini yerine getiren üyelerimizi bir kez daha tebrik ediyor ve iş hayatlarında başarılar diliyorum dedi”.

           Ziyaret sırasında üyelerle ilçenin ekonomik gidişatı değerlendirilerek üyelerin odamızdan beklentileri ve talepleri alındı. Rekortmen üyeler Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ilçe ekonomisine ve üyelere sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kurumlar Vergisi Mükellefleri sıralaması ise şu şekilde;

1: Kar-Yem A.Ş

2: Uğurlu Otomotiv Ltd.Şti

3: Abdullah Zengin Tarım Ürünleri Ltd.Şti

4: Okur İletişim Ltd.Şti

5: DKC Yem Ltd.Şti