Anasayfa
19 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

Katso Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen "Regaip Kandilinin İslam dünyası ve bütün insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını diledi."

3 ayların başlangıcı Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, bu güzel ve anlamlı günün, İslam dünyası ve bütün insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularını güçlenmesine vesile olmasını diledi. 

Başkan Sözen; “Kandiller sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşımların yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Manevi duyguların birlik ve beraberliğin üst seviyelere ulaştığı bu günlerde İslam âlemi için son derece büyük önem arz eden  rahmet, mağfiret ve bereket dolu üç aylara girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, hemşerilerimizin ve Türk iş dünyasının Regaip Kandili ile üç aylarını tebrik ediyor, bütün insanlığın ve İslam alemi’nin kardeşlik, barış ve huzur içinde olmasını diliyorum. “dedi.