27 Nisan 2024, Cumartesi

KARAPINARLI KADIN GİRİŞİMCİLER KOOPERATİFLEŞMEYE DEVAM EDİYOR.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, Karapınar Kaymakamlığı öncülüğünde İlçemizdeki Kadın Girişimcilerin iş hayatına kazandırılması ve ekonomiye katkı sağlamaları amacıyla “SINIRLI SORUMLU KARAPINAR KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ” kuruldu.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen konu il ilgili yaptığı açıklamada;

İlçemizdeki Kadın Girişimcilerimizin ekonomide daha fazla yer almaları özelliklede ev hanımlarının ekonomik ve sosyal hayata etkin katılımları açısından başlatılan bu kooperatifleşmeyle ilçemizdeki Kadın Girişimcilerimizin önü açılacaktır.

Yeni kurulan kooperatifin Karapınar’a hayırlı olmasını dileyen KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Kadın Girişimcilerimize yönelik başlatılan bu güzel çalışmaya öncülük eden başta Karapınar Kaymakamımız Sayın Oğuz Cem Murat’a ve eşleri hanımefendi Görkem Murat’a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran Hanıma ve Kooperatif üyesi Kadın Girişimcilerimize teşekkür ediyorum. İlçemize ait yöresel ürünlerin kadın girişimcilerimiz tarafından üretilip pazarlanması hem ilçemiz adına hem de Girişimci Kadınlarımız adına güzel bir başlangıç olacak diyen Sözen, Kadın Girişimcilerimizin başlatmış oldukları Kooperatifleşme Girişimlerine KATSO olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız dedi.”