18 Nisan 2024, Perşembe

Karapınar'ın Tescillenmesi Projesinin İlk Toplantısı Gerçekleştirildi.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, Karapınar Ticaret Borsası ve Karapınar Ziraat Odası tarafından Mevka'ya sunulan “Karapınar'ın Tescillenmesi” Projesinin ilk toplantısı Kaymakamımız Sayın Oğuz cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner, Ticaret Borsası Sekreteri Halil Tüysüz, Meclis Üyemiz Yılmaz Peker, Üyemiz Mustafa Süre, ABİGEM’ den Mukaddes Erel, Emekli öğretmenlerimiz Ahmet Başar, Adem Zengin ve  Söz Patent Hülya Doğan’ın katılımları ile odamızda gerçekleştirildi. Karapınar'ın yöresel ürünlerinin coğrafi işarete uygunluğunun araştırılması ve uygun olan ürünlerin Türk Patent Enstitüsüne başvurularının yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Hazırlanacak projelerin ilçemize hayırlı olması temennisi ile, çalıştayımıza katkıda bulunan katılımcılarımıza teşekkür ederiz.