Anasayfa
26 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

Karapınar TSO ve Banka Müdürleri İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

   İlçemizde faaliyette bulunan bankaların yetkilileri ile Karapınar TSO Yönetim Kurulu üyeleri istişare toplantısında bir araya gelerek, 2014 yılı Karapınar ekonomisini değerlendirdi ve  TSO üyeleri ile bankalar arasında yapılan işlemlerde üyelere daha fazla kolaylıklar sağlanması için bilgi alışverişinde bulunuldu.

    İlçede faaliyette bulunan 5 banka müdürü ile TSO binasında bir araya gelen Karapınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çevik, Doğan Yarımoğlu, Bahri Müftüoğlu, Halil Türkoğlu banka müdürlerinden odalarına kayıtlı üyelerin resmi işlemlerinde daha fazla kolaylıklar sağlanması talebinde bulundular. Konuyla ilgili açıklama yapan Karapınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen “İlçemizde faaliyette bulunan banka müdürlerimiz ile bir araya gelerek hem ilçenin ekonomik konularında bilgi alışverişinde bulunduk hem de odamıza kayıtlı üyelerimizin özellikle de yatırım yapacak üyelerimizin resmi işlemlerinde banka müdürlerinin yetkilerini kullanarak kolaylıklar sağlanması talebinde bulunduk. Özellikle Enerji yatırımları için, yatırımcıların uzun vadeli ve düşük faizli finansman kaynağına ihtiyaçları bulunmaktadır.” dedi

Banka müdürleri adına açıklama yapan Denizbank Karapınar Şubesi Müdürü Galip Necmi Sonat, ”TSO ilgilileri bizlerden özelliklede yatırım yapacak üyelerinin banka işlemlerinde çeşitli kolaylıklar sağlanması talebinde bulunmuşlardır. Bizlerde konuyu genel merkezlerimize bildirerek konunun uzmanlarından ya bilgi alacağız ya da uzmanlarımız ilçemize gelerek oda ilgilileri ile bilgi alışverişinde bulunarak çözüm üreteceklerdir. TSO ve bankalar sürekli olarak her konuda mutabık kalıyoruz. Bu nedenle de isteklerinin yerine getirilmesi için elimizdeki imkanları kullanmaya gayret edeceğiz” dedi.

Toplantıya katılan Ziraat Bankası Müdürü Bekir Eken, Halk Bankası Müdürü Mevlüt Ulutaş ve İş Bankası Müdürü Engin Akdoğan gerçekleşen toplantı sebebiyle memnuniyetleri ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen’e teşekkürlerini ilettiler.