Anasayfa
27 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

KARAPINAR TSO MECLİS ÜYELERİ ANKARA’DA BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

 Karapınar TSO Yöneticileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) iştiraklerinin kurumsal yapılarını ve hizmetlerini tanımak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgiler edinmek amacı ile TOBB Birlik merkezindeki seminere katılım sağladılar.

Seminere Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Metin Zengin, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çevik, Doğan Yarımoğlu, Halil Türkoğlu, Bahri Müftüoğlu, Meclis Üyeleri Mehmet Kaynak, Kazım Ataç, Murat Zararsız, Osman Kıyar, Durmuş Üner, Erhan Okumuş, Rasih Yazgan ve Mahmut Kesik katıldı.

TOBB tarafından 2015 yılı Nisan ayı sonuna kadar tüm Oda ve Borsalarda görev alan Meclis Üyelerinin sınıflar halinde katılımlarının planlandığı programa iştirak eden Meclis Üyelerimize Seminer süresi boyunca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hizmet ve iştiraklerinden yararlanma, Dünya ve Türkiye Ekonomisi, Dış Politika, Genel Ekonomi Faiz, Döviz, Borsa, Kişisel Gelişim, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı TEPAV çalışmaları, Teşvikler vb. konularda sunumlar ve detaylı bilgiler verildi.