28 Mart 2024, Perşembe

KARAPINAR TSO ANTALYA 24.ULUSLARARASI GIDA VE İÇECEK İHTİSAS FUARINDA

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri fuar organizasyonları kapsamında 17 Şubat 2017 Cuma günü Antalya EXPO CENTER Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenen 24.Antalya Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas fuarına katıldılar. Çok sayıda firmanın gıda sektöründeki ürünlerinin tanıtıldığı fuarda Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri de Et, Süt, Pastacılık ve Su Ürünleri,  Dondurulmuş Gıda,  Yağlar,  Doğal Ürünler, Alkollü ve Alkolsüz İçecek, Gıda Ambalaj Ekipmanları gibi birçok ürünü yakından inceleme ve firmalarla birebir görüşme yapma imkânını buldular.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yaptığı açıklamada; “ Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve Karapınar’lı hemşerilerimizin sektörel gelişmeleri yakından takip edebilmeleri ve ikili iş görüşmeleri yapabilmeleri açısından fuar organizasyonlarına Antalya Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas fuarı ile devam ettik, bu tür organizasyonlar ile üyelerimizin yenilikçi adımlar atmalarına Karapınar Ticaret ve Sanayi odası olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.”