26 Nisan 2024, Cuma

KARAPINAR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN EĞİTİM YARDIMI

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı yapıldı. İlçemizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan alış-veriş çekleri, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal’a teslim edildi. Bu alışveriş çekleri ile öğrencilerimiz kendi ihtiyaçlarına göre giyim ve ayakkabı alabilecekler.

KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yaptığı açıklamada; “Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Eğitim yardımlarımızı bu yıl alışveriş çeki olarak belirleyerek, ihtiyaç sahibi öğrencimizin ihtiyacına cevap vermeye çalıştık. Karapınar Ticaret Odası olarak yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.” Dedi.