Anasayfa
26 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

KARAPINAR TİCARET VE SANAYİ ODASI VE DenizBank, özel avantajlar için işbirliği yaptı

 

Yapılan anlaşmaya göre Oda üyeleri DenizBank’ın  kendilerine özel sunduğu kredi paketlerinden yararlanabilecek. Sermaye destek kredisi ve sektörel kredi imkânlarının yanı sıra, birçok önemli fırsat işbirliği kapsamında üyelere sunuluyor.

Hayata geçirilen anlaşma ile üyelere sunulan kredi olanaklarından sermaye destek kredisi; firmaların işletmelerinde oluşacak uzun vadeli işletme sermaye ihtiyacının veya uzun vadeli sabit kıymet alımının finansmanı amacıyla ipotek karşılığı değerlendirilebiliyor. Bu kapsamda       120 aya kadar vade, 3 ay öteleme imkanı, ipotek karşılığı ise 1.000.000 TL’ye kadar limit tesisi yapılabiliyor.

Oda üyeleri ayrıca sektörlerine özel kredilerden de faydalanabiliyorlar. Turizm, kuyumculuk, imalat, eczane, kırtasiye, nakliye, mobilya ve otomotiv yan sanayi gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin dönemsel olarak değişen nakit akışlarına uygun ödeme seçenekleri ve vade olanakları üyelere sunuluyor.

Kredi fırsatlarının yanı sıra üyeler, özel avantajlardan da faydalanabiliyorlar. Üyeler, AçıkDeniz internet bankacılığından, 444 0 804 Kobi Ümit Call Center hattından yapacakları havale ve EFT’leri ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorlar. Bunun yanı sıra iki adet otomatik ödeme talimatı veren üyeler Hesap İşletim ücretinden de muaf olabiliyor.