Anasayfa
29 Mart 2024, Cuma
English (UK)

IPARD PROĞRAMI 14. BAŞVURU ÇAĞRI İLANI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

 

Katso Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen TKDK Hibe Destek Programı IPARD hakkındaki bilgilendirme toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kemal Sözen, Yönetim Kurulu üyelerimiz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ve  yatırım yapmayı düşünen üyelerimiz ve girişimciler katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kemal Sözen, “Bu hibe desteği programından daha fazla üyemizin yararlanmasını ve İlçemizde ülkemize örnek teşkil edecek yatırımları görmeyi amaçlıyoruz" dedi.

 

TKDK Proje Yönetim Birim Amiri Nebi Küçüköken ve Konya İl Koordinatörü Huriye Karahan Özdemir katılımcılara 14.Dönem başvuru süreci, değerlendirme kriterleri ve destek kalemleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıda İl Koordinatörü Huriye Karahan Özdemir ayrıca yerel ürünler ve mikro işletmelerin geliştirilmesi ile ilgili yatırım yapmak isteyenlere verilecek hibe desteklerini anlattı. İlk olarak IPARD'ın tanıtımını yapan eğitimciler sırasıyla tedbirler ve yatırım miktarlarını, Türkiye ve Konya'da 11. 12. ve 13. çağrı döneminde gelen projeler ve miktarları ile TKDK ile hedeflenen katma değer hakkında sunum yaptı. 

ON DÖRDÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI