28 Mart 2024, Perşembe

TÜRKİYE-İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen yazıda,İran Tarımsal Seferberlik Bakanı Sayın Mahmoud Hojjati, beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile birlikte, 19-21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 19 Temmuz 2016 tarihinde, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, iki ülkenin Tarım Bakanları ve Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir. İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Söz konusu görüşmelere ilişkin katılım formu ve heyet listesine TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları” başlığı altından ulaşılabilmektedir. Bilgilerinize sunarız.