26 Nisan 2024, Cuma

3.EİT Ticaret Fuarı

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan alınan 31.07.2017 Tarih ve 12007 nolu yazı

İlgi: Dışişleri Bakanlığı'nın 28.06.2017 Tarih ve 12562063 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, 3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı’nın, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde Karaçi Expo Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan “Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu”nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3×3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde TOBB (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) e-posta adresine yapılması gerekmektedir.

Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırasının dikkate alınacağı fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgelerin TOBB web sitesinin “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Pakistan” bölümünde yer aldığı hususunu bilgilerinize sunarız.